Η εταιρεία μας


 Η Ρούλη Παππά είναι μια γυμνάστρια με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Έχει λάβει 2 φορές τη θέση της δευτεραθλήτριας κόσμου στην κατηγορία Figure, στο bodybuilding. Στην ίδια κατηγορία έχει κερδίσει 11 Πανελλήνια, 1 Πανευρωπαϊκό και 3 Διαβαλκανικά πρωταθλήματα. Επίσης, ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Spinning.


Πτυχιούχος του ΑΕΙ Γυμναστικής Ακαδημίας, συνέχισε να επιδιώκει το πάθος της στο Las Vegas μέσω του επαγγελματικού aerobic, δείχνοντας την αγάπη της για τον χώρο της γυμναστικής και του fitness. Στα πτυχία της συγκαταλέγονται ένα από την ιδιωτική σχολή GRAFTS, όπου έλαβε γνώσεις επί 2 χρόνια πάνω σε όλων των ειδών γυμναστικής (όπως step, pilates, yoga, power bars, ελεύθερα βάρη κ.α.), ένα στη διατροφολογία και ένα επαγγελματικό πτυχίο Ναυαγοσώστριας.


Δούλεψε σε πολλά μεγάλα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης και ήταν επί 10 έτη διευθύντρια στα Vis Vitalis αλλά και Ναυγαγοσώστριας ανοιχτής ακτής. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Ρούλη στο περιοδικό και στο site bodybuilding.gr αλλά έχετε τη δυνατότητα να την γνωρίσετε από κοντά και ως personal trainer στο γυμναστήριο της, Modus.


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας στον χώρο μας.